TV PRODUKTION OG TEKNIK

Vores redigerings- og optageudstyr er altid af det nyeste og bedste på markedet. Vi har mulighed for hurtigt at komme ud til din virksomhed med et enkelt kamera eller en større OB-vogn med flere kameraer, der kan bruges til streaming og tv-transmissioner.

I dag er det vigtigt at tage visuelle hjælpemidler i brug, hvis man vil holde på folks opmærksomhed i længere tid.

Studio 1-2 leverer gerne teknik og mandskab til:

TV-STATIONER

Studio 1-2 arbejder dagligt for de regionale og de landsdækkende tv-stationer, men vi er også gerne en ekstra hånd hos de virksomheder, der har en intern tv- og kommunikationsafdeling. Vi er desuden underleverandør til vore kollegaer i branchen, når der skal bruges ekstra mandskab.

EVENT

Afholder din virksomhed et større event, hvor I har brug for hjælp til afvikling og transmission af begivenheden, er vi også klar. Vi er gerne behjælpelige med udlejning af storskærme og andet teknisk udstyr, som kan være med til at gøre din begivenhed til en visuel succes.

FESTIVALER

Vi har stor rutine og erfaring i afvikling af billeder på storskærm samtflerkamera-optagelser af musikfestivaler.

DRONE

Flere af vores fotografer er uddannede drone-operatører og har certifikat med tilladelse til at flyve i bebyggede og beboede områder. Vi sørger for den aktuelle tilladelse hos myndighederne i de enkelte tilfælde.

GREENSCREEN

I vores studie i Herning har vi en greenscreen. Greenscreen og Chromakey er fagbegreber inden for film og tv, og de anvendes typisk til optagelser, der skal placere en eller flere personer på lokaliteter, der ikke umiddelbart er muligt. Det bruges eksempelvis i vejrudsigten,hvor satellitkortet i baggrunden er indsat viachromakey.

Læs også om produktion af videoerne, TV-reklamer og undervisningsfilm.

© 2024 Studio 1-2. All rights reserved.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!