Studio 1-2 er et produktionsselskab, der producerer fotos, film og tv til adskillige platforme og for mange forskellige brancher. Det hele startede for mere end 40 år siden i det sydlige Herning i et gammelt traktorværksted, som blev omdannet til vores første fotoatelier. I dag bor vi i tidsvarende lokaler på Teglvænget 29, hvor vi udfolder os i en nyere arkitekttegnet bygning, som er bygget og indrettet til formålet.

Med solide rødder i Herning er Studio 1-2 således vokset fra at være et fotostudie til at være et decideret landsdækkende produktionsselskab. Vi samarbejder blandt andet med kommunikations- og reklamebureauer, DR samt TV2 og TV2 Media, hvilket vidner om, at vi har et godt netværk inden for reklame- og tv-branchen.

VISUEL KOMMUNIKATION

Studio 1-2 leverer alt indenfor visuel kommunikation fra vores base i udkanten af Herning. Fra at være et fotostudie er vi i dag vokset til at være et landsdækkende produktionsselskab med et bredt sammensat team, så vi kan levere høj kvalitet uanset om vi laver foto, film eller tv. Sammen med vores kunder vil vi skabe det bedste resultat.

FILM

Studio 1-2 er den perfekte partner til produktion af reklame- og præsentationsfilm til alle platforme. Vi er med i hele processen fra tegnebræt til færdig produktion og sørger for at dit budskab går klart igennem. Når det gælder tv-reklamer, samarbejder vi med tv2 media, så du kan få mest muligt ud af din kampagne.

FOTO

Udtryksfulde erhversportrætter · Reklame · Arkitektur · Reportage · Event · Bolig · Interiør · Mode · Lifestyle · Mad · Produktfoto. Vi levere dit visuelle udtryk inden for en bred fotografisk vifte. Vi er kompromisløse i arbejdet med billeders kvalitet og udtryk. Vi har en holdning til det vi laver og mening om hvad der fungerer. Det bedste foto opstår, når historien er tydelig og vi har en klar fornemmelse af hinanden. Derfor udvikler vi sammen med dig den idé, som visuelt formidler dit budskab på bedste vis.

FACILITY

Studio 1-2 leverer alt i udstyr, mandskab og faciliteter til større og mindre produktioner. Vi kan rykke ud for dig til alt fra store sportsbegivenheder og musikfestivaler til direkte nyheds- og featureindslag til tv. Vi stiller teknikere og udstyr til rådighed for produktionsselskaber fra vores professionelle tv- og filmstudie i Herning.

UNDERVISNINGSFILM

Igennem årene har vi opbygget en stor kompetence indenfor undervisningsfilm og vi er fast producent af undervisningsfilm for virksomheden Restudy. Arbejder din virksomhed med flipped learning er vi den rette samarbejdspartner. Brug din tid på at facilitere læring og lad os hjælpe dig med at formidle forelæsningen.

© 2024 Studio 1-2. All rights reserved.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!