Spændende kontorlokaler til små virksomheder

Vi har for tiden plads til nye lejere i vores kontor fællesskab, så går du med tanker om nyt kontor, studie eller værksted, vil vi gerne invitere dig på besøg.
Så snart du sætter foden indenfor, mærker du en ganske særlig stemning. Her er plads til udfoldelse og udvikling. Det kreative miljø vil hurtigt gå i blodet på dig, og her vil du føle dig hjemme.
Huset rummer, udover mulighed for foto og videoproduktion, forskellige kreative ildsjæle og iværksættere.

Vi er et klimabevidst hus, hvor strømmen sikres via solceller. Vi tilbyder madordning, et udviklende fællesskab, hvor lejere og medarbejdere sparrer på tværs og et hus, der også kan benyttes til spændende events. Vores lokaler er i forskellige størrelser og med mulighed for individuel anvendelse.
Målet er at have faste lejere, men vores fokus er på alle områder at være fleksible, derfor kan ledige lokaler lejes på dags-, uge- og månedsbasis, det er dig der bestemmer.

Billeder af vores dejlige hus

Langtidsleje af kontor

Fælles faciliteter i huset

Ledige rum

Om rummene

Kontakt

Du er altid velkommen hos Studio 1-2

Studio 1-2 hylder det gode samarbejde, og vi er altid interesseret i at høre fra dig, hvis du har en god idé eller mangler rådgivning til et visuelt projekt – det være sig video, reklamefilm eller foto.

Studio 1-2
En del af Kameli ApS
Teglvænget 29
7400 Herning

CVR.nr: 35050221

Telefon: +45 9712 8666
Email: studio1-2@kameli.dk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!