FILM OG VIDEOPRODUKTION

Nøgleordet i dag er digital storytelling. Vores film bliver udviklet med fokus på dine ønsker og behov og med brug af vores kompetencer og erfaring. Vi mener, at et tæt samarbejde med din virksomhed i processen er vigtigt for det bedste resultat. Desuden vil vi inddrage relevante, eksterne ressourcer, hvis det undervejs viser sig nødvendigt. Disse samarbejdspartnere kan være grafikere, makeup-artister, speakere, stylister, journalister og tekstforfattere.

Hos Studio 1-2 går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi vil altid bestræbe os på at skabe en unik film til din virksomhed. Vi skræddersyer et produkt, som passer til netop din virksomheds visioner, værdier og strategier. Vi ved, at det at differentiere sig online er uhyre vigtigt, da der i forvejen er meget indhold på de forskellige platforme og enheder.

Igennem årene har vi produceret adskillelige effektfulde videoer for forskellige danske virksomheder. Vi har derfor stor erfaring og ekspertise indenfor planlægningen og udførelsen af denne proces.

  • Idé-udvikling og brainstorming – vi får alle idéer på bordet og finder sammen ud af hvilke, der er de bedste til formålet.
  • Der bliver udarbejdet et storyboard, hvor I kan få overskueliggjort filmens forløb, og i fællesskab udarbejder vi tekst og vælger speaker.
  • Vi tager os af alt vedrørende produktionen af videoen samt klipning, lydarbejde med mere.
  • Du ser det færdige resultatet, men du har også mulighed for løbende at følge processen, så vi kan justere ind efter jeres ønsker.

Gennem hele forløbet vil vi med vores professionelle ekspertise guide jer til de rette valg, således at den færdige video får den ønskede og bedste effekt.

Din hjemmesides indhold af video kan have stor betydning for søgeresultat via Google. Der er langt større chance for, at kunderne lander på netop din hjemmeside, hvis du har videoindhold der.

Som nævnt fanges det menneskelige øje af det visuelle i form af billeder og film. På den måde kan din virksomhed altså ligeledes fange målgruppens opmærksomhed.

IMAGEFILM

IMAGEFILM

Imagefilm kaldes også for corporate-film, koncern-film og branding-film.

Med disse kan du formidle din virksomheds historie og produkt på en let tilgængelig måde. Det handler om at få formidlet et klart og tydeligt budskab.

Ønsker du at få produceret en film hos et erfarent produktionsselskab, som har alle de fornødne kompetencer til en professionel video, så skal du vælge Studio 1-2. Vi skræddersyer løsninger, som passer til netop din virksomhed og målgruppe. I den forbindelse er et tæt samarbejde mellem dig og os en forudsætning for det bedste resultat. Du har den bedste viden om din virksomhed og kunder, mens vi har ekspertviden vedrørende videoproduktion. På den måde er vi afhængige af hinanden for at skabe et godt slutprodukt.

PRODUKTFILM

Flere undersøgelser viser, at kunder er mere tilbøjelige til at købe et produkt, hvis de har set produktet i en film – eksempelvis i et byggemarked. Selve mikset af levende billeder og lyd stimulerer flere sanser hos kunden samtidig. På den måde kan kunden bedre forstå produktets anvendelse, og der bliver skabt et behov. Derfor er en produktvideo en af de bedste måder at præsentere dit produkt eller din ydelse på. En produktvideo kan enten bruges som reklame på din hjemmeside, ved salgsmøder, på messer, på udstillinger, i en reception eller i et butiksvindue.

Ved et indledende møde hos os vil noget af det første, vi griber fat i, være idéfasen. Med henblik på en produktvideo vil denne fase især indeholde idéer omkring salgsargumenter. Altså hvorfor skal køber investere i netop dit produkt eller din ydelse? Da du kender din virksomhed bedst, har du nok de rigtige svar, men vi hjælper gerne med at udvælge de vigtigste argumenter, som vil passe godt til din produktfilm.

PRÆSENTATIONSFILM

Videomediet med levende billeder taler til hjerne og hjerte på samme tid. I den sammenhæng er film om virksomheders branding et ideelt redskab til at formidle værdier, visioner og strategier. Således kan en præsentationsvideo også være relevant at bruge online eller til at fange publikum via skærme på messer eller konferencer.

TEGNEFILM

TEGNING OG ANIMATIONSVIDEO

Historisk set har vi arbejdet med det tegnede univers siden før årtusindeskiftet, hvor vi udviklede det kendte computerspiltil børn Pixeline. Vi har stadig tegnere siddende i huset, og vore rutinerede redigeringsteknikere behersker diverse 3D animationsprogrammer.

TEGNEFILM

En tegnefilm kan ofte være en let og forståelig måde at vise et lidt kedeligt eller indviklet budskab.

Tegninger og animationer kan være en hyggelig genvej til formidling af tung information. Det er også en effektiv måde til illustration af en kompleks konstruktion, som måske er gemt langt inde i en maskine.

GRAFISKE FILM

Hvis der mangler billede-materiale til en film, kan man ofte nå langt ved hjælp af grafik. Det bruges jævnligt til reklamer med simple budskaber. Et tekst-budskab kan også forstærkes ved hjælp af grafik.

3D ANIMATIONSFILM

3D er yderst velegnet til at illustrere komplekse og ofte utilgængelige konstruktioner. Det kan være samlevejledninger, men også forklaring af funktioner, som det ikke er muligt at se med det blotte øje.

Se vores cases, eller læs mere om produktion af undervisningsfilm og TV-reklamer.

© 2024 Studio 1-2. All rights reserved.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!