UNDERVISNINGSFILM OG VIDEO

Vi har sammen med et søsterfirma, Restudy, udviklet et studie-setup, hvor vi kan producere undervisningsfilm – meget enkelt og effektivt. Normalt vil det foregå i vores studie i Herning, men produktionen kan selvfølgelig også foregå andre steder.

Video-mediet er godt til at fremme folks opmærksomhed og effektivt til indlæring, da man henvender sig til både høre- og synssansen. Indlæringsfilm kan have mange formål.

UNDERVISNING

I vores studie i Herning er der et fast set-up til produktion af undervisningsfilm. Vi har i samarbejde med Restudy skabt mere end 3.000 film til brug i gymnasiet og folkeskolen. Opstillingen er yderst effektiv, og der kan laves mange film på en dag.

INSTRUKTIONSFILM

Det kan f. eks være en samlevejledning eller en brugsvejledning. Disse ses ofte i bl.a. byggemarkeder. Det kan også være film til nettet med madopskrifter eller gode idéer til hjemmet. Netop disse film finder du i dag i store mængder på Youtube – den trykte brugsanvisning har fundet sin overmand.

OPLÆRING AF NYE MEDARBEJDERE

Det kan ofte være meget tidskrævende at oplære nye medarbejdere i firmaets arbejdsrutiner og firmaets historie. Der er undervisningsvideoer et godt værktøj, som kan ses, når tiden passer.

Se vores cases her, eller læs om videoproduktion eller produktion af TV-reklamer.

KONTAKT

Du er altid velkommen hos Studio 1-2

Studio 1-2 hylder det gode samarbejde, og vi er altid interesseret i at høre fra dig, hvis du har en god idé eller mangler rådgivning til et visuelt projekt – det være sig video, reklamefilm eller foto.

Studio 1-2
Teglvænget 29
7400 Herning

CVR.nr: 29632731

Telefon: +45 9712 8666
Email: mail@studio1-2.dk

RING ELLER SKRIV TIL OS HER

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!