SEAART

“Den gamle mand og havet”

MANDEN

”Den gamle mand og havet” En meget kendt titel på en roman skrevet af forfatteren Ernest Hemingway, men måske også en passende titel på denne historie. Hvad gør man, når man efter 40 år som professionel reklamefotograf stadig har trang til at udtrykke sig gennem det visuelle vindue?

PROCESSEN

Som fotograf – og med udgangspunkt fra vores sommerhus på den jyske vestkyst – har jeg gennem en årrække samlet motiver fra egnen og naturen omkring havet. Serien består i dag af mere end 100 forskellige fotografier, med hvert sit unikke udtryk. Portfolien bliver løbende fornyet, og gamle billeder må vige pladsen for nye.

RESULTATET

Slutteligt handler det nu om at få styr på samlingen, indramning og præsentation samt at finde de rigtige steder at udstille. Hvor kommer de interesserede forbi? Skal der inviteres? Om det er kunst eller blot dekoration, det må beskueren afgøre, men for mig har det været en spændende rejse i fotografiets muligheder og udtryk. Jeg håber da også, at nogle af billederne kommer til at pynte i nogle smukke sommerhuse langs den jyske vestkyst.

Se billedserien her

© 2024 Studio 1-2. All rights reserved.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!