Spis bare brød til…

…at skabe sult og lyst hos beskueren

 

KUNDEN

Kunsten at lave mad med et ekstraordinært visuelt udtryk – bør foreviges gennem fotografiet. Gastro fotografering henvender sig til passionerede folk i restaurations og hotelbranchen – herudover catere og forlag til udgivelse af kogebøger. Hvis du har passionen og drømmen, så baner vi vejen til målet.

PROCESSEN

Forudsætningen for at opnå netop det udtryk som din mad skal udstråle – er samarbejdet mellem fotografen og kunden utroligt vigtigt for os.
Vi vil sammen arbejde os frem til din stil gennem den korrekte styling og lyssætning – vi vil helt tæt på, og kunne både dufte og smage maden gennem fotografiet.

RESULTATET

Vi spiser med øjenene, resultatet og målet med en Gastro fotografering hos os er, at skabe sult og lyst hos beskueren. Derudover vil vi gerne fortælle en historie om råvarerne, samt fremstille dem på en interessant og ny måde. Vores fotograf Katrine Brønd har en baggrund som dekoratør, hvilket tydeligt ses i måden hun formår, at balancerer elementerne i sine billeder. Herudover hvordan der altid kæles for detaljen, når Katrine både styler, og står bag kameraet.

Se flere gastro billeder her

© 2024 Studio 1-2. All rights reserved.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!