VESTAS

“Tag med på Robin Rigg – Offshore Wind Farm”

KUNDEN

Vestas Wind Systems A/S regnes for at være verdens førende inden for sit felt og den største – målt på antal opstillede enheder. Vestas er det eneste globale energi selskab, der er 100 % dedikeret til vindenergi. Vi har arbejdet sammen med Vestas gennem mere end 30 år.

PROCESSEN

Vestas ønskede en film, der kunne vise den komplicerede proces med at opsætte vindmøller på havet. Vi filmede over to år og arbejdet krævede at vores 4 folk skulle certificeres som de øvrige offshore-arbejdere for overhovedet at kunne lave filmen. Arbejdet på Robin Rigg ud for Skotlands kyst var udfordrende blandt andet på grund af vejret.

RESULTATET

En stemnings- og spændingsmættet film, der viser alle aspekter af det udfordrende arbejde med at opsætte en vindmøllepark ude på havet. Det kræver stor erfaring og know-how at udføre dette arbejde. Filmen er sammensat af optagelser på “land”, helikopterture og 3D animationer, for at komme hele vejen rundt om det store projekt. Filmen er brugt til messe og efterfølgende potentielle kunder.

© 2024 Studio 1-2. All rights reserved.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!