CHRISTINA JEWELRY AND WATCHES

“Colorful Collection”

KUNDEN

Christinas smykkeunivers er håndlavet dansk design i bæredygtige materialerdesignet af Christina Hembo.”Med min nye kollektion Colorful Collection bliver du en del af mit kreative univers, som handler om at skabe små unikke og personlige kunstværker. Inspiration finder jeg i min hverdag, hvor jeg inspireres af alt fra kunst til naturens farver. Alle mine smykker er designet med passion og kærlighed.”- Christina Hembo

PROCESSEN

Der er lagt stor vægt på farver og kreativitet, i det nye look af Christinas Colorful Collection.Vi brugte 2 sjove og effektive dage i fotostudiet på at lave de nye billeder, udfra et veltilrettelagt moodboard som indebar rekvisitter så som spejle, hunde, drinks, cupcakes mm.
Til tv spotsnen var alle Christinas forhandlere i hele Danmarks inviteret til Studio1-2, for at få lavet en personligt tv hilsen, som er vises i afslutningen af tv spottene på TV2 inden for den region de repræsenterer.

RESULTATET

Det blev til en forfriskende farverig række billeder som ses på deres nye hjemmeside BYCHRISTINA.COM, i kataloger samt på deres sociale medier.
Still billederne fik også lidt video redigerings magi, og blev vækket til live på fineste vis. De ses på samtlige regionale tv spots på TV2.

Se billedserien her

© 2024 Studio 1-2. All rights reserved.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!