Bukela Shoes

“Bukela shoes er fodtøj til kvinder der elsker at mærke kvaliteten omkranse hvert skridt i livet”

KUNDEN

Bukela er et dansk brand med hovedsæde i Herning, etableret i 2014 af Birthe Didriksen og Nick Søgaard, mor og søn, der tilsammen har mere en 40 års erfaring med at udvikle og designe sko. Det er deres mission at gøre op med følelsen af, at sko blot er et praktisk tilbehør. Den kreative proces hvor hver form, snit, kombination og materiale udvælges gør rejsen unik, og det endelige design er et udtryk for deres personlige sti og udtryk.

PROCESSEN

Nye kollektioner kræver nye billeder. Farver og tendenser skifter hele året i takt med skiftende sæsoner. Billederne formår i alt sin enkelthed at fremhæve Bukelas skiftende univers, med en lille skævhed, en lille detalje, en ny farve som er med til at understrege kollektionen.

RESULTATET

En serie fotos, som skifter afhængig af kollektionen enten med model eller med miljøbilleder. Billeder som smukt spiller sammen med hjemmesidens design og med hinanden. Hvor farver og nuancer er afstemt. Et sammenspil der understreger og fremhæver Bukelas univers på smukkeste vis. Billederne bruges også til deres sociale medier.

Se billedserien her

© 2024 Studio 1-2. All rights reserved.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!