FOTOGRAFERING

Et billede siger mere end tusinde ord. Vi mennesker er visuelt anlagte, og et foto fremmer forståelsen af en given proces/begivenhed/vare. Når vi gemmer noget i vores hjerne, så er langt det meste af det, vi lagrer, visuelt. Derfor er billeder og film et godt værktøj til at fange forbrugernes opmærksomhed. Se vores cases her.

Studio 1-2 har mere end 40 års erfaring i fotografering. Det hele startede i et gammelt traktorværksted, som blev vores fotoatelier. Vi har gennem årene fotograferet for mange danske og internationale virksomheder.

Vores virksomhed har sideløbende udviklet sig til et professionelt produktionsselskab, der også laver levende billeder. Men fotografering fylder stadig meget i mediebilledet og derfor også i Studio 1-2. Det gælder både traditionelt brug i aviser og magasiner, men også på hjemmesider og på de sociale medier som Instagram og Facebook. Fotografering går aldrig af mode, og et gennemtænkt og velkomponeret flot billede vil altid opnå stor opmærksomhed.

Som nævnt fanges det menneskelige øje af det visuelle i form af billeder. På den måde kan din virksomhed fange målgruppens opmærksomhed. Fotografier kan for eksempel bruges til:

IMAGEBILLEDER

Hos Studio 1-2 er der ikke noget, der er tilfældigt, når vi tager billeder. Kvalitet og udtryk er smeltet sammen på højt niveau. I processen er vores fotografer din sparringspartner, som giver dig tryghed i forhold til, at du får dine fotografier, som du ønsker. Fotografen er fokuseret på din virksomheds image og historie. Med det rette lys, den rette opstilling og den efterfølgende billede-behandling opnår vi sammen et resultat, der giver et unikt visuelt udtryk.

Vi har fotograferet inden for alle brancher. Det er lige fra billeder til livsstilsmagasiner, reklamefotos af køkkenmiljøer, modekampagner til diverse image-billeder.

PRODUKTFOTO

Fotografering af dine produkter kan foregå på location eller i vores studie, alt efter hvad du ønsker.Vi har to store studier med mulighed for opbygning af diverse tidssvarende miljøer.

Vi har stor erfaring indenfor fotografering, og sammen med dig finder vi ud af, hvad der fungerer bedst lige netop for din virksomhed.

PACKS

Masseproduktion af packs-shots i vores studie er også en del af vores hverdag. Vi går meget op i at være omhyggelige, så billederne udtrykker den kvalitet, som varen har. Vi holder hovedet koldt, selvom der skal mange billeder gennem maskineriet hver dag.

PORTRÆTTER

Vi laver gerne traditionelle portrætter, når det er det, der er brug for. I dag kræves der dog ofte noget helt andet, når eksempelvis chefer og direktører skal levere portrætter til artikler i Børsen. Derfor har vi specialiseret os i at lave udtryksfulde erhvervsportrætter med kant.

PRESSE- OG EVENTFOTOS

Det er stadig en god idé at få dokumenteret diverse jubilæer og andre begivenheder i virksomheden. Og ja, man kan nå langt med en medarbejder med en smartphone, men det kræver aftaler, og at nogen tager ansvaret. Derfor er det bedre at kontakte os og få en sikker og god løsning.

KONTAKT

Du er altid velkommen hos Studio 1-2

Studio 1-2 hylder det gode samarbejde, og vi er altid interesseret i at høre fra dig, hvis du har en god idé eller mangler rådgivning til et visuelt projekt – det være sig video, reklamefilm eller foto.

Studio 1-2
Teglvænget 29
7400 Herning

CVR.nr: 29632731

Telefon: +45 9712 8666
Email: mail@studio1-2.dk

RING ELLER SKRIV TIL OS HER

    © 2024 Studio 1-2. All rights reserved.

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!