Velkommen til Studio 1-2’s blog

På denne side kan du løbende følge med i vores spændende hverdag. Vi fortæller om forberedelserne op til en opgave, om forløbet når vi er i gang, og vi viser dig det endelige resultat.

 


TV MIDTVEST – Fast Arbejde

– De landsdækkende tv-stationer er vores største kunder i dag. De udgør mindst 60 procent af vores virksomhed. Desuden producerer vi film for virksomheder og reklamefotos og -videoer. Kort sagt er vi en kommunikationsvirksomhed i lyd og billeder, forklarer Bo Jensen.

En talentfabrik med store ambitioner

Omstillingsparat er det tillægsord, der bedst forklarer Herning-virksomhedens position som en vigtig spiller i medielandskabet. Gennem årene er mere end 50 unge blevet uddannet til fotografer og teknikere hos Studio 1-2.

– Mange af dem har udviklet sig til nogle af de dygtigste i branchen, så på den måde ser vi os selv som en slags talentfabrik, understreger chefen.

I anledning af 50-års jubilæet er der i virksomhedens foyer lavet en visuel tidslinje, der i ord og billeder fortæller om små og store begivenheder gennem fem årtier.

Det er en tur tilbage gennem historien, og i tidslinjen er der blandt andet billeder fra dengang unge Bo Jensen tog sine første ture ud i marken med et fotoapparat.

– Det at lave lyd og billeder bliver ikke upopulært de næste 50 år. Men det handler om at finde sin plads i gamet. Folk kan meget med deres mobiltelefoner i dag, men der er stadig brug for noget, der skal være et niveau bedre, og hvor tingene er gjort færdige. Det er det, vi kan, understreger Bo Jensen.

#Fotograf #Video #Levende billeder #Stillbilleder #Reklamer #Film #Lej studie #Profilfilm #Produktbilleder #Reportage #Packshots #Undervisningsfilm #Instruktionsfilm.

Se indslaget her:


KUNDE : By Brorson

Rikke har et utal af jern i ilden, og får hjælp af Ulla til salg og markedsføring, mens både Ida og Clara har styr på en masse praktiske opgaver med både butik og leverancer. Alt i alt et team af “girlpower,” som med hver sin kreativitet og sans for detaljer, er med til at styrke den seriøsitet for kvalitet, som kendetegner by Brorson.

 


 

 

© 2024 Studio 1-2. All rights reserved.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!