Lé Lago Vêtements

…mode skal kunne nåes og bæres af alle

 

KUNDEN

Lé Lago Vêtements er stiftet af den unge iværksætter Charmaine Lago i midtjylland. Charmaine har sit showroom i kontoret for sit PR-bureau LeLago Consulting i Ikast. Her arbejdes der kreativt og på at spotte nye trends, som inkorporeres i både Lé Lago Vêtements og hos bureauets kunder – og med en baggrund som Design teknolog er Charmaine “godt klædt på”.

PROCESSEN

Målet for Lé Lago Vêtements er at lancere tøj med personlighed, som kan styles til både hverdag og fest. Derfor arbejder Charmaine legende, med såvel styling som valg af location. Der er ingen regler som skal overholdes fordi mode for Charmaine er abstrakt, og individuelt – mode skal kunne nåes og bæres af alle, derfor arbejder Charmaine med “almindelige” piger, og ikke modeller, for at en større målgruppe kan identificere sig.

RESULTATET

Serier af billeder til look books, som har historie, så man husker dem. Et kreativt univers skabt på baggrund af tøjets udstråling, og lactionernes diversitet. Girl Chrush Swim ´19 fotograferet i Hammerum friluftsbad, SisterHood Pre Summer ´19 med søstrene Enya og Liva i drivhuset hos Møltrup Optagelseshjem Fête Foraine med de tre influencers Emilie Malou, Melissa Bentssen og Julie Hermann fotograferet i Tivoli Friheden Århus. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Charmaine.

Charmaine Lago på kontoret for sit PR-bureau LeLago Consulting i Ikast.

Se flere mode billeder her

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!